Over ons

Voor wie en waarom?

In het kort

Voor veel ZZP-ers, freelancers en bedrijven is de boekhouding een noodzakelijk kwaad. Iedere maand weer. Het geknoei in excel programma’s, input die kwijt is. We kennen de problemen, maar hoe vervelend boekhouden voor velen is, de cijfers moeten kloppen.

Geen probleem voor i Account4u. Hoewel dat maar een klein onderdeel is van onze werkzaamheden… De cijfers van uw bedrijf moeten niet alleen kloppen, ze moeten ook voor u gaan ‘leven’. Cijfers geven je informatie en die informatie kan er voor zorgen dat uw onderneming efficiënter gaat functioneren. Dan wordt de boekhouding ineens een stuk interessanter. Niet…?

Cijfers zijn er niet alleen om de belastingdienst tevreden te houden, cijfers geven informatie. Informatie die van cruciaal belang is voor uw onderneming. Is de omzet gegenereerd, per werknemer bijvoorbeeld, op acceptabel niveau? Zijn de kosten niet te hoog? Leunt mijn onderneming niet teveel op een enkele klant? Is het slim om met de huidige balans te investeren?

Allemaal afwegingen die gemaakt moeten worden en uw cijfers geven aan welke de juiste zijn. i Account4u houdt graag de cijfers voor u bij én geeft u adviezen waar uw onderneming gezonder door opereert. En dat niet met stapels spreadsheets en getallen, maar middels een overzichtelijke grafische oplossing wat het allemaal een stuk makkelijker te behappen maakt. Kijk, zo gaan cijfers voor U leven!

Daarnaast is onze kennis m.b.t. regelementen tussen EU-landen en tussen EU- en non EU-landen op hoog niveau. Dat maakt zaken doen met groei-economieën buiten de EU net even makkelijker.

Los van deze kennis kunnen wij u prima bijstaan met het starten van uw bedrijf of uw stap om als ZZP-er aan de slag te gaan. We nemen graag de zorg uit handen en willen u helpen uw onderneming op de juiste manier te laten slagen!

Wij zijn op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied. Hiervan plukken jaarlijks vele bedrijven en particulieren van ons administratiekantoor de vruchten.

Pak uw voordeel

Referentie

Met een arbeidsverleden in finance van meer dan 20 jaar in landen uit het Britse Gemenebest, Noord-Amerika en Nederland, is onze kennis op gebied van internationaal accounting boven peil. Door het behalen van diverse diploma’s en certificaten als basis boekhouden, bedrijfsadministratie & economie, internationaal belastingrecht en Financial Controlling (HBO), zijn er voor ons geen geheimen meer om de administratie en boekhouding van uw zaak volledig en deskundig te verzorgen.

Bespaar!

Wat u ons betaalt voor een nette boekhouding en vlotte belastingaangifte, betaalt zichzelf in de praktijk meervoudig terug. Aan de ene kant voldoet u aan alle regelgeving, zodat u niet wordt geconfronteerd met onverwachte naheffingen en boetes. Aan de andere kant zorgt een aangifte waarin alle aftrekposten zijn opgenomen ervoor dat u zo min mogelijk belasting afdraagt. Met iAccount4u is besparen op de belastingaanslag nog nooit zo goedkoop geweest.

Een boodschap van onze klanten

  • iAccount4u is echt een aanrader om je boekhouding en administratie te laten stroomlijnen. Ik heb nu een geweldig overzicht wat me helpt de juiste beslissingen te nemen, bijvoorbeeld voor eventuele investeringen in de nabije toekomst. Zeer prettig om als adviseur achter de hand te hebben!

    Else van der Ban - Coffee & Cakes

  • iAccount4u heeft een zeer goede kennis van boekhouden & financiële processen. Zij is zeer grondig en accuraat in haar aanpak, heeft een uitstekend arbeidsethos en is uiterst flexibel. Zij zal niet schromen om onrechtmatigheden aan de kaak te stellen maar verliest het menselijke aspect niet uit het oog. Kortom, een professional waarmee het prettig samenwerken is...

    G. Meertens

  • Na het starten als freelancer werd me vrij snel duidelijk dat iAccount4u inschakelen voor mijn boekhouding me veel gaat opleveren. Als eerste de rust om me bezig te houden met het werk waar ik goed in ben en als tweede de financiële voordelen die het opleverde waar ik zelf nooit op was gekomen. En dat alles op een heldere, accurate, en snelle manier, zonder al teveel poespas. Hulde!

    nrtwentyone