Extra services van iAccount4u

Voor bedrijven én particulieren

Les in boekhouden

iAccount4u’s extra services maken van ons de ideale partner voor startende ondernemers en ZZP-ers. Tevens zijn we niet te beroerd om ook particulieren bij te staan met hun administratie. Van studenten tot de bijstandsmoeder of -vader, niet iedereen is gezegend met een helder financieel inzicht. Onderstaand vindt u voorbeelden van onze services op dit vlak.

Studenten

 • lessen in basis boekhouden ::::: € 25,- per les (particulier)

Budget Coach

 • leren met geld om gaan ::::: € 35,- per les (particulier)

 

Communicatie

Wij bij iAccount4u begrijpen als geen ander wat er op u af komt bij het starten van uw onderneming. Naast het verzorgen van de boekhouding moet u bijvoorbeeld denken aan een huisstijl, een website, aquisitie, adverteren en nog veel meer.

Middels ons netwerk hebben wij professionele partners ter beschikking, om u als ZZP-er of beginnende ondernemer te helpen bij het creëren van uw noodzakelijke bedrijfsimago.

Mail ons als u interesse heeft in deze extra service. Wij kunnen bemiddelen maar liever nog laten we u één op één in contact brengen zodat u direct met de juiste mensen aan tafel zit. Door de samenwerking tussen iAccount4u en onze communicatie partner(s) bent u ook nog eens verzekerd van een zeer schappelijk tarief voor deze werkzaamheden. We hoeven u niet uit te leggen dat een goed begin het halve werk is… toch?

 

E.H.B.A.

Als uw administratie een puinhoop begint te worden neem dan contact met ons op. We verrichten graag ‘Eerste Hulp Bij Administratie‘.

Mail ons >

Tweet met ons!

Blijf op de hoogte van administratief of boekhoudkundig nieuws, nieuwe belasting plichten en regels, of bekijk handige tips & links via ons Twitter kanaal.

Volg ons >

Huisstijl, website nodig?

Bij het starten van uw bedrijf hoort ook het creëren van uw identiteit, zowel offline als online. Zoekt u daarvoor een ontwerper? Neem contact op met nrtwentyone

Meer info >

Gezien worden

Als uw klant u niet kan vinden is al uw voorbereidende werk voor niets geweest. Zoekt u specialisten die u hierbij kunnen helpen? Vraag het ons.

Breng mij in contact >

Een boodschap van onze klanten

 • Na het starten als freelancer werd me vrij snel duidelijk dat iAccount4u inschakelen voor mijn boekhouding me veel gaat opleveren. Als eerste de rust om me bezig te houden met het werk waar ik goed in ben en als tweede de financiële voordelen die het opleverde waar ik zelf nooit op was gekomen. En dat alles op een heldere, accurate, en snelle manier, zonder al teveel poespas. Hulde!

  nrtwentyone 

 • iAccount4u is echt een aanrader om je boekhouding en administratie te laten stroomlijnen. Ik heb nu een geweldig overzicht wat me helpt de juiste beslissingen te nemen, bijvoorbeeld voor eventuele investeringen in de nabije toekomst. Zeer prettig om als adviseur achter de hand te hebben!

  Else van der Ban - Coffee & Cakes

 • iAccount4u heeft een zeer goede kennis van boekhouden & financiële processen. Zij is zeer grondig en accuraat in haar aanpak, heeft een uitstekend arbeidsethos en is uiterst flexibel. Zij zal niet schromen om onrechtmatigheden aan de kaak te stellen maar verliest het menselijke aspect niet uit het oog. Kortom, een professional waarmee het prettig samenwerken is...

  G. Meertens