iAccount4u Blog: onze financieel administratieve zienswijzen

"Food for thought..."

Onze visie, mening en zienswijzen mbt de financieel administratieve wereld, aanbiedingen, actie en meer…

 • Denkend aan 2016

  In het jaar 2015 hebben de Nederlandse ‘start-ups’ gezamenlijk zo’n 428 miljoen euro aan investeringen gedaan. Dat is iets minder, met een verschil van 70 miljoen, dan het jaar daar voor. Voor deze investeringen werden meestal vormen van Crowdfunding en Microkrediet gebruikt, met daarnaast ook durfinvesteerders. Wat zegt dit nu eigenlijk?

  1
 • Team 5 ECT Runners doet het weer!

  580 Km lopen en fietsen vanuit Hamburg, Duitsland naar Rotterdam, om geld in te zamelen voor kankerpatiënten en hen te steunen in de strijd die zij in hun laatste maanden, weken of zelfs dagen dienen te leveren, middels deelname aan de inmiddels zeer bekende en populaire Roparun.

  2
 • Werk aan de winkel!

  Vanochtend een stuk gelezen op Nu.nl, over Accountants die een cultuuromslag nodig vinden. Ik deel deze mening ten zeerste. Als je een trotse accountant bent die van het vak houd kun je ook niet anders dan deze mening delen.

  1
 • De verandering komt langzaam in zicht

  Op 17 mei j.l. las ik een prachtige column in het NRC van Youp van het Hek. Ik vond hem als caberetier al leuk maar hij schrijft ook geweldig. Het ging over de accountancy wereld en een zeer bekende firma expliciet en dit zou iedere ZZP’er en freelancer

  1
 • Hervorming van onze economie via de stembus

  In december 2013 las ik een stuk in de krant over de verwachting van het UWV dat het aantal mensen met een WW-uitkering aan het eind van het jaar 2013 op 460.000 zou liggen. Mensen verwachten echter

  1